Aitch  ·  Felix Aftene  ·  Gabriel Caloian  ·  Codruţa Cernea

Mihail Cosuleţu  ·  Cristian Crisbăşan  ·  Suzana Dan

Amalia Dulhan  ·  Andreea Floreanu  ·  Cornel Lazia

Ileana & Cătălin Oancea  ·  Dragoş Pătraşcu  ·  Tudor Pătraşcu

Radu Rodideal  ·  Adrian Sandu  ·  Bogdan Teodorescu  ·  Ioana Ursa

Art Yourself iniţiază, în premieră, un proiect care se va desfăşura pe întreg parcursul anului 2014. 11 expoziţii, la care vor participa 17 artişti români contemporani, vor reuni o multitudine de abordări, modalităţi de exprimare şi viziuni artistice în cadrul acestui proiect comun. Demersul artiştilor, împreună cu galeria Art Yourself, este de a genera o posibilă şi experimentală colaborare între cei implicaţi, rezultatul dorit fiind o identitate de grup, bogat declinată artistic, prin toţi cei 17 artişti. Vă invităm în fiecare 17 ale lunii să fiţi martori la această fuziune imagistică.

 

Ioana Ursa – E o provocare… acest maraton de expozitii va fi un prilej pentru orice artist sa arate publicului iubitor de arta complexitatea persnalitatii sale artistice. Pentru mine este o reala provocare  deoarece temele propuse sunt rezultatul propunerii multor artisti tineri valorosi, practic ele reflecta cam ce ar dori ei sa descopere in materie de teme in universul galeriilor bucurestene. Temele sunt motivante si profunde pentru orice spirit artistic neblazat. Pentru mine e ca si cum as fi ales eu temele pentru lucrarile mele. Sunt sigura ca si colegii mei vad  aceste teme ca apartindu-le  si sunt foarte curioasa cum vedem defapt noi rezolvarea lor.”

Andreea Floreanu – Acest proiect amplu ce grupeaza un numar de 17 artisti  este o provocare pentru mine,  mai ales ca se va desfasura  pe parcursul unui an de zile.  Deasemenea,  va fi interesant de observat rezultatul final  si  anume interpretarea subiectiva a fiecarui artist,  pornind de la o tema comuna.

Radu Rodideal – Pentru mine, un proiect maraton ca 11172014, este o provocare reală, atât prin întinderea sa pe durata a 11 expoziții, cât și prin detașarea asumată de la propriul demers artistic.

Cornel Lazia – Seria de expozitii de grup gazduita de ArtYourself este pt mine o calatorie in imaginarul propriu si in acelasi timp intr-un imaginar colectiv al grupului astfel creat .

Imi place mult ideea de calatorie avand in vedere ca ea presupune experiente noi, descoperiri si noi perceptii precum si iesirea din confortul cotidian :) . Dar ce sa o mai lungim … Sa inceapa aventura !

Suzana Dan – “11172014 este similar unui roman colectiv, atent structurat in 11 capitole cuprinse in copertile unui an.”

Gabriel Caloian – “11172014 este un proiect maraton ce coaguleaza energii creatoare”.

Cristian Crisbasan – Mai întâi, mi-au plăcut stilul și atmosfera spațiului expozițional. Apoi, mi-a plăcut imediat conceptul celor 17 creatori vizuali care vor crea pe 11 teme comune pentru 11 expoziții timp de 11 luni – concept propus de Art Yourself Gallery. E ceva să aduni la sfârșitul anului 187 de lucrări născute din 17 viziuni de creație foarte diferite. Este cumva ca un puzzle uriaș care se va agrega, treptat, lună de lună. Și îmi place că am primit 11 teme: o să fac din ele cuvintele cheie ale unui scenariu. Este foarte sănătos ca din când în când să accepți provocarea de a lucra “la temă”, de a-ți manifesta creativitatea în interiorul unei idei.

Amalia Dulhan – 11 expozitii. 11 lucrari nemaifacute. Artisti pe care ii stiu si-i plac si altii despre care am multe de aflat. Cum as putea sa refuz provocarea de a oferi propria mea versiune a acestui eveniment astral?

Dragos Patrascu

pulverizeaza-te şi vei fi / un traficant de semne / aşteptand vesti aurii/  odihnindu – te la umbra fiului/  in patria frumoasa si nemiloasa / unde arta este stanjenitoare / iar poemul este floare la ureche/  unde istoria este indecenta / iar omul papadie bea fara sa- i placa / unde buricul pamantului este intre clar si obscur/ iar omul este liber in ultimul hal !

este ţara lui TZARA, Domnule / te rog inapoiaza tot ce-ti apartine !

OHI, OHO, BANG, BANG!