Andreea Zahn sau arta transpusa pe esarfe de matase naturala 100%. O colectie unica de esarfe lucrare manual,inspirata din Manuscrisul Reginei Maria dedicat Regelui Ferdinand in anul 1906. Manuscrisul cuprinde 50 de file de pergament legat in ferecatura de argint cu pietre pretioase, impodobit cu versuri si flori pictate in guasa. Lucrarea a fost recompensata cu medalii de aur la expoziţiile internaţionale de la München (1914), Barcelona (1929) şi Bruxelles (1935).In present manuscrisul se afla la Palatul Pelisor.

Fiecare eşarfă Zahn este desenată şi pictată individual. Eşarfele sunt realizate prin tehnica batik şi watercolour, folosind ceară topită şi coloranţi textili adaptati special pentru mătase. Aceste tehnici presupun mai multe etape de realizare, de la desen şi până la eşarfa finală.

Colorantul este aplicat cu pensula pe mătase, diferitele culori combinându-se pentru a crea nuante şi efecte deosebite. Ceara de albine este folosită pentru a obţine linii bine delimitate şi modelele dorite pe o eşarfă. Aceasta crează limite ce vor opri migrarea colorantului aplicat pe material. După uscarea colorantului, eşarfele sunt rulate în straturi de hârtie şi vaporizate într-un dispozitiv special creat  pentru a se fixa culorile şi a le face rezistente la spălare.

Intregul proces, de la desenul aplicat pe matase si pana la fiecare tusa pictata, este realizat manual cu pigmenți și culori speciale.Culorile se fixează în material și nu se decolorează la spălat.

Andreea Zahn / Exclusiv la Art Yourself Gallery