Pian

CURS PIAN

Profesor: Radu Rodideal

Lectiile de pian sunt individuale si sunt deschise tuturor, indiferent de varsta sau background muzical. Metodele de predare sunt interactive si adaptate fiecarui cursant in parte, in functie de varsta, personalitatea si … preferintele sale muzicale. Lectiile practice sunt fundamentate de notiuni de teorie muzicala.

Tarif sedinta 70 RON ( sedintele sunt individuale si dureaza 50 minute).

Pret abonament lunar de 4 sedinte individuale: 250 RON

IMPORTANT: Dupa absolvirea unui curs de minim 8 luni Art Yourself  va organiza un concert cu participantii.

Profesor Radu Rodideal:

 (n. 1986, Bucuresti) traieste si lucreaza in Bucuresti, activand in domeniul artistic-vizual, muzical si pedagogic. A absolvit Universitatea de Arta din Bucuresti in 2012, iar un an mai tarziu si-a incheiat studiile muzicale la Conservatorul Bucuresti. Din 2013 a inceput colaborari cu galerii de arta din Bucuresti si in acelasi an a debutat pe scena Ateneului Roman. Din 2014 a participat regulat in licitatii de arta iar anul acesta a luat parte la un concurs international de pian in Paris.

In plan pedagogic, Radu a inceput sa predea cursuri de arta vizuala si muzica inca din anii studentiei, lucrand atat in sistem formal cat si nonformal. In prezent detine o experienta vasta, lucrand atat cu copii cat si cu adulti, de la nivel recreational pana la pregatire pt concursuri de admitere.