Actorie / Teatru si educatie senzoriala

CURS DE TEATRU SI EDUCATIE SENZORIALA 

Profesor:  Adrian Ciglenean – Laboratorul sensorial Citit In Junior

 

  • Laboratorul de teatru senzorial pentru cei mici, unde joaca devine joc iar jocul vizează direct dezvoltarea inteligentei emotionale, a empatiei, abilitatilor de relaționare si expresie. Educatia senzoriala devine o prioritate in contextul invaziei Informaționale si si supra-stimulării la care copiii sunt expusi astăzi.
  • atelierul este coordonat de actorul Adrian Ciglenean, secondat de o echipa de asistenți cu experiența in lucrul cu copiii si spectacolele senzoriale.
  • o sesiune durează 90 de minute

Sedinta dureaza 90 minute.

Pret sedinta 85 RON.

Pret abonament lunar de 4 sedinte; 300 RON

 

Adrian Ciglenean este actor şi artistic coach, iniţiator a peste 20 de proiecte de educaţie prin teatru, fondator al laboratorului interdisciplinar Citit În (2012), iniţiator şi dinamizator al teatrului senzorial labirint în România (2007).

Se mândreşte cu o experienţă de peste 10 ani în colaborarea cu instituţii de învăţământ, muzee şi organizaţii non/guvernamentale (Povestesc România: Slatina, Bucureşti, Focşani, Bârlad; labyrintheme).

În prezent derulează în calitate de expert un proiect în parteneriat cu liceele speciale pentru deficienţi de vedere din Cluj şi Bucureşti.