Conflict of choice / 11172014
17.02.2014 - 01.03.2014 Parter

Conflict of choice” – expozitia lunii februarie din cadrul proiectului 11172014

                       

Aitch  ·  Felix Aftene  ·  Gabriel Caloian  ·  Codruţa Cernea

Mihail Cosuleţu  ·  Cristian Crisbăşan  ·  Suzana Dan

Amalia Dulhan  ·  Andreea Floreanu  ·  Cornel Lazia

Ileana & Cătălin Oancea  ·  Dragoş Pătraşcu  ·  Tudor Pătraşcu

Radu Rodideal  ·  Adrian Sandu  ·  Bogdan Teodorescu  ·  Ioana Ursa

Art Yourself a iniţiat incepand cu luna ianuarie, în premieră, un proiect care se va desfăşura pe întreg parcursul anului 2014. 11 expoziţii, la care vor participa 17 artişti români contemporani, vor reuni o multitudine de abordări, modalităţi de exprimare şi viziuni artistice în cadrul acestui proiect comun. Demersul artiştilor, împreună cu galeria Art Yourself, este de a genera o posibilă şi experimentală colaborare între cei implicaţi, rezultatul dorit fiind o identitate de grup, bogat declinată artistic, prin toţi cei 17 artişti. Vă invităm în fiecare 17 ale lunii să fiţi martori la această fuziune imagistică.

“Conflict of choice”, expozitia lunii februarie care va avea loc la parterul Art Yourself, ofera cadrul in care artistii implicati in proiectul 11172014, isi vor prezenta propria viziune asupra acestei teme relevante pentru societatea contemporana globalizata.

Interesul personal sau castigul colectiv? Gratificare imediata sau efort sustinut pe termen lung? Cereale cu sau fara gluten? Aceastea ar putea fi cateva din intrebarile care stau la baza multor dileme sociale, duc la conceperea de noi modele legate de luarea deciziilor sau pur si simplu fac parte din „tragedia” zilnica a unei generatii rasfatata sufocat de prea multe optiuni.